Fleshlight

Fleshlight - en av de mest sålda manliga sexleksakerna över hela världen, där över 4 miljoner män redan köpt en. Miljontals nöjda kunder kan inte ha fel!

Fleshlight har satt standarden för manliga sexleksaker med sina berömda ficklampsliknande onaniprodukter. Masturbatorerna är fantastiska att använda, oavsett om du är singel eller i ett förhållande, och tillverkade i ett oerhört realistiskt Real Super Skin-material, som tagits fram för att efterlikna känslan av penetrerande sex. Alla produkterna från Fleshlight är av mycket hög kvalitet och du kan använda din Fleshlight år efter år om du sköter den korrekt.

Populära texturer är Lotus (vagina), Swallow (mouth) och Forbidden (anal) som är extra tight. Det som dessutom skiljer Fleshligt från de flesta andra lösvaginor är möjligheten att kontrollera den sugande effekten genom att dra åt eller lossa den bakre delen av produkten. Tack vare de olika strukturerna kan du välja bland flertalet olika vaginor, däribland flertalet kända kvinnor (Fleshlight girls), vars vaginor avgjutits. Nu kan du därmed inte bara titta på hennes snygga kropp utan även känna som om du har sex med henne. Fleshlight har även en serie för män under benämning FleshJack

När du använder din Fleshlight rekommenderar vi att du använder ett vattenbaserat glidmedel för extra komfort. Användning av till exempel Fleshlube Water ger en mjuk och fuktig känsla, viket ökar nöjet och gör upplevelsen av din Fleshlight extra verklig. Vi rekommenderar även rengöring med Fleshlight Wash samt Fleshlight Renewing Powder för att optimera livslängden på din sexleksak.

Fleshlight är kanske lite dyrare än andra lösvaginor, men när man vet hur mycket kvalitet och utvecklingsarbete som finns bakom just den här produkten, så syns det att pris och kvalitet hänger ihop. 

Customer Location

Select your preferred currency below.

NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES