BDSM / FETISCH

BDSM / FETISCH

Vågar du ta steget? I vår BDSM och fetisch avdelning har vi samlat allt du behöver för att utforska dina djupaste fantasier oavsett om du är nybörjare eller mera erfaren.

Totalt 269 poster
Sida 1 av 12
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

BDSM är en förkortning av Bondage, disciplin, dominans, submission sadism mascochism och är ett spel som huvudsakligen kretsar det kring användandet av makt och smärta i sexuellt syfte. Runt BDSM har det skapats en en särskild subkultur där de olika uttrycken inom BDSM har gemensamma element som att deltagarna är frivilliga och har en överenskommelse om hur relationen ska se ut. Under BDSM-leken (ofta kallats session) bestämmer deltagarna särskilda regler som garanterar att deltagarna är helt överens om omständigheterna och att det är under fri vilja för de inblandade för att uppnå gemensam njutning. Självklart sker dessa aktiviteter med största möjliga säkerhet och med båda parternas medgivande. För att detta ska uppnås är det vanligt att man använder sig av stoppord (safe word) vilket gör att man enkelt kan stoppa eller helt sluta när personen känner sig osäker. Det är viktigt att alltid sätta säkerhet i första rummet.

________________________________

Närbesläktande och till BDSM-kulturens estetik hör vissa typer av fetischistiska attribut såsom material lack, gummi och läder. Sexuell fetischism innebär sexuell åtrå till ett föremål eller en kroppsdel som vanligen inte uppfattas som upphetsande och har i strikt mening inte med identifikation med föremålet eller rollekar att göra. .

________________________________

På Leight Night har tagit fram en rad olika hjälpmedel för BDSM och fetisch utövande. Oavsett om du är nybörjare eller mera avancerad finns här sexleksaker och andra tillbehör som kan ge både njutning och extra spänning till sexlivet. Så våga släp taget och ge dig in i en helt ny värld av nya upplevelser och spännande utmaningar.

Customer Location

Select your preferred currency below.

NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES