FÖR MÄN

FÖR MÄN

En riktig karl reder sig själv brukar man säga. Men lite hjälp påvägen är aldrig fel. Här hittar du ett stort utbud av leksaker designade och framtagna för att tillfredsställa dig på alla sätt.

Totalt 135 poster
Sida 1 av 6
1 2 3 4 5 6

Sexleksaker för den moderna mannen

Trots att män historisk varit den största gruppen som köper sexleksaker så har utbudet som vänder sig till just mannens sexualitet varit ganska begränsat. Vad som hänt de senaste åren kan närmast beskrivas som en minde revolution, inte minst med tackvare introduktion av Fleshligt. Idag finns det en uppsjö av olika så kallade masturbatorer från bolag som till exempel Satisfyer och Tenga, som samtliga bygger på samma tema men med en modern design som gör dom mera spännande och diskretare. En annan avdelning som tagit ny fart är sexdockor, som med moderna material blivit både mera naturtrogna och därav skönare. Det är också inom detta område man kommer se en ännu större ökning i takt med dockorna blir mera naturtrogna och introduktion av AI.

________________________________

Storleken på mannen penis har alltid varit ett hett ämne som inte alltid diskuteras inför öppen ridå. Idag finns det både pumpar och så kallade sleeves som kan hjälpa dig som önskar uppnå en något större storlek. Penisring är en annan populär leksak som gör att du på ett naturligt sätt kan behålla både erektion och prestationsförmågan längre.

________________________________

Customer Location

Select your preferred currency below.

NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES