FÖR KVINNOR

FÖR KVINNOR

På Leight Night finns ett brett utbud av kvinnliga sexleksaker, produkter att njuta av själv eller tillsammans med en partner. Här hittar du allt från klitoris och g-punk vibratorer till dildos och stavar samt massor av andra populära sexleksaker.  Alla noggrant utvalda för kvinnlig njutning och från de bästa och mest populära märkena.

Totalt 243 poster
Sida 1 av 11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

På Leight Night finns ett brett utbud av kvinnliga sexleksaker, produkter att använda själv eller dela med en partner. Välj bland annat mellan vibratorer, för både klitoris och g-punkt, dildos, stavar och andra populära sexleksaker som riktar sig till kvinnor. Bland våra sexleksaker finns ett noggrant urval av de bästa och mest populära produkterna - alltid av högsta kvalitet. Varumärken som bland annat Satisfyer, Womanizer, Lelo, Bijoux Indiscrets och Coco de Mer finns representerade här, alla utformade för att stimulera de mest känsliga delarna hos kvinnan för optimal njutning. Vi har sexleksaker för varje stund oavsett nybörjare eller erfaren. Vi har även underkläder och accessoarer för henne när du vill känna dig extra sexig. På Leight Night skickar vi alltid diskreta paket så leveransen känns trygg när du handlar.

________________________________

Kvinnor vågar allt mer sätta njutningen i fokus!

Viljan och intresset att bejaka sin sexualitet ökar. I dag utforskar vi gärna vår egen sexualitet både på egen hand och tillsammans med vår partner. Så känner du att sexlusten börjat tryta kanske det är dags att prova något nytt och investera i din egen njutning.

Många kvinnor har växt upp med Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte från tv-serien Sex and the City som kom i slutet på 90-talet. De fyra kvinnorna i New York har inte bara bjudit på igenkänning, skratt och blivit förebilder för kvinnor runt om i världen, utan också skingrat tabun. Inte minst när det gäller kvinnors förhållande till sin egen sexualitet och sexleksaker. När vibratorn The Rabbit dök i serien blev den snabbt en av de bäst säljande leksakerna på marknaden. Detta har banat vägen för en ökad medvetenhet kring vår egen sexuella hälsa.

Sexleksaker eller intimhjälpmedel har tagit en given plats i sovrummet. Kvinnor vågar i dag ta upp svåra ämnen kring vad som inte funkar i sexlivet och förstår att de förtjänar njutning oavsett om man lever i en parrelation eller om man är singel.

På marknaden syns det tydligt att kvinnor vill hitta lusten och underlätta för kroppen att nå klimax – både på egen hand och tillsammans med en partner. Leksaker som vårdar den sexuella hälsan är några av storsäljarna hos oss på Leight Night. Här hittar du intimhjälpmedel som får fart på sexlusten – oavsett om du är på jakt efter diskreta hjälpmedel eller något mer vågat. Prova dig fram och våga gå utanför din comfortzone.

Customer Location

Select your preferred currency below.

NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES