Vibratorer

Kul på egen hand eller tillsammans! Här hittar du stor variation av vibratoter i olika stilar att välja på. Samtliga designade för att ge maximal njutning oavsett om det handlar om en klitoris, G-punkt eller wand vibrator. Vi har vibratorer för varje stund oavsett nybörjare eller erfaren, solo eller tillsammans. På Leight Night skickar vi dessutom alltid med diskreta paket så leveransen känns trygg när du handlar.

Totalt 141 poster
Sida 1 av 6
1 2 3 4 5 6

Att köpa en vibrator eller en dildo är kanske den enklaste vägen för många kvinnor till orgasm. För bara en eller två hundralappar kan du få ett bättre sexliv. Titta runt bland våra sexleksaker så hittar du garanterat en vuxenleksak för dig. Vi har klitorisvibratorer, rabbitvibratorer, g-punktsvibratorer och magic wands, eller välj en klassisk dildo eller stav för sköna stunder tillsammans eller själv. Vi har kända varumärken såsom Lelo, Magic Wand, Satisfyer och Womanizer. Fundera även gärna på om kanske vill kombinera dina anala äventyr med sexleksaker. Oavsett vad du är ute efter finns något för dig.

På Leight Night har vi vibratorer i många olika modeller, från små klitorisvibratorer på bara några få centimeter, perfekta att ta med överallt, till större vibratorer, såsom magic wands, lämpliga för härlig stimulans av både klitoris och sköna helkropps massager. Beroende på val av vibrator är de utrustade med olika styrkor, pulseringsmönster och med varierande antal vibrationslägen. Allt detta, och mycket mer, hittar du i de individuella produkternas texter.

Vibratorer finns som batteridrivna, laddningsbara, vattentäta, eller med sladdanslutning som garanterar de aldrig tar slut när du närmar dig klimax. De kommer i en mängd material, färger och former. Att en vibrator ofta liknar en penis, eller har en fallisk form, känns inte så konstigt då de ska passa kvinnans anatomi och njutning. Vi har därför många naturtrogna modeller till både färg och form. Söker du dock något mer diskret finns det även vibratorer av mer elegant design, som du lätt kan bära med dig utan att väcka för mycket uppseende. De mer eleganta vibratorerna, som exempelvis de från det svenska märket Lelo har fått mycket positiva utmärkelser i pressen på senare år då de bidragit till att ta in sexleksaker i våra hem i en allt större utsträckning. Är ni dock ute efter mer avancerade lekar där ni utforskar varandra och era gränser med spänning i den offentliga miljön finns ett antal olika vibrerande ägg. Dessa kontrolleras ofta via en fjärrkontroll så din partner kan styra din njutning på håll. Slutligen är det värt att nämna att vi även har anala vibratorer under vår avdelning Analt Unisex. En anal vibrator erbjuder stimulans och njutning när ni experimenterar med analsex och anala lekar.

Våra vibratorer är noggrant utvalda av de bästa och mest populära produkterna - alltid av högsta kvalitet och utformade för att stimulera de mest känsliga delarna hos kvinnan för optimal njutning. Vi har vibratorer för varje stund oavsett nybörjare eller erfaren, solo eller tillsammans. Till detta rekommenderar vi även något av våra glidmedel, vatten- som silikonbaserat eller ett för analt bruk beroende på vilken typ av stimulering du föredrar.

Bara fantasin sätter gränserna för lekmöjlighererna med en vibrator. Här hos Leight Night hittar du garanterat en ny favorit för just ditt specifika äventyr och njutning.

Customer Location

Select your preferred currency below.

NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES