När bara det bästa duger!

Vi på Leight Night tror att du som kund förväntar dig det bästa och har därför redan gjort ett noga urval av de mest populära intimprodukter från några av världens ledande märken. Samtidigt som vi strävar efter att produkterna lever upp till dina höga förväntningar så vill vi självklart också att du ska få en så bra shoppingupplevelse som möjligt. Därför erbjuder vi fri frakt på samtliga orders och självklart bytesrätt om du inte skulle vara nöjd. Leight Night är också godkända av livsmedelsverket att sälja receptfria läkemedel vilket betyder att vi följer de regler och lagar som gäller när det kommer till försäljning av dessa preparat.

Vi delar inte med oss!

Att handla sexleksaker och intimprodukter ska både vara kul och spännande men vi förstår också att det inte är något du kanske vill dela med dig av till andra. Därför kommer alltid våra paket i neutral förpackning med diskret avsändare.

Det är också viktigt för oss på att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den information som vi sparar om dig. Mer om hur vi behandlar dina uppgifter hittar du under fliken "köpvillkor"

Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag.

Mera om personuppgifter kan du läsa under fliken "köpvillkor" och har du ytterligare frågor så kan kontakta vår kundtjänst på 020-750 750 eller mail, support@leightnight.com


 

Handla säkert och tryggt!

För att du som kund ska kunna handla tryggt och säkert så använder vi oss av Klarna och PayPal som betalleverantörer. Genom dom kan vi erbjuda betalning med alla kända kort, faktura, avbetalning m.m.  Du väljer enkelt själv i kassan vilken leverantör du föredrar att betala med. När det kommer till leverans så kan du få ditt paket antingen levererat av DHL eller FedEx.  Väljer du vår standardfrakt är leveranstiden två till fem dagar och alltid gratis. Du kan läsa mera om allt detta under fliken "Köpvillkor", priser, betalning och leveranser.

Ingen fråga är för dum!

Har du frågor om en produkt eller behöver mer inormation så ska du kontakta vårt team av utbildad personal på kundtjänst. Mer om hur du gör det hittar du under fliken "Kundtjänst" längre ner på sidan.

Välkommen in!

Leight Night is powered by
VR Labs North AB
Råsta strandsväg 13 C
169 79 Solna

 

 

Customer Location

Select your preferred currency below.

NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES