Bathmate Hydromax 7 Penispump X30 - Clear

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
749,00 SEK Ord. Pris (995,00 SEK)

fri frakt

Beskrivning

Bathmate är det enklaste, mest kostnadseffektiva och snabbaste sättet att öka längden och omkretsen utan att det behövs kirurgi. Du kan se dramatiska resultat inom 15 minuter till skillnad från någon av sina konkurrenter. Används diskret i ditt badrum under en kort tid kan du snabbt och enkelt börja njuta av fördelarna med en större penis.

Endast fylld med varmt vatten, kommer Bathmate att dra och forma penis som skapar ökad blodcirkulation och expanderar penis. Effekten av det varma vattnet är den allra bästa utvidgningsarbetet en man kan ge sin penis, det hjälper till att stimulera blodcirkulationen och förbättra blodflödet genom penisvävnaden samt bäckenområdet. Inom några minuter kan du se din penis expandera

Din penis är uppdelad i tre kamrar, två stora ovanpå vilken är din erektilvävnad (Corpora Cavernosa) och en mindre kammare på botten som du urinerar och ejaculerar från (Corpus Spongisum). När du får erektion frigör din hjärna ett hormon som skickar blod till din penis och fyller din erektilvävnad.

Blodutrymmena i Corpora Cavernosa fyller maximalt, vilket orsakar erektion. Nu är det maximala din Corpora Cavernosa kan fylla i den storlek din penis är närvarande medan den är upprätt. Den stora nyheten är ... Din Corpora Cavernosa kan utvecklas större och starkare med Bathmate.

Bathmate expanderar din corpora cavanosa så att de kan hålla mer blod och öka blodflödet vilket leder till att penisstorleken blir större. Ju mer du tränar och tränar din penis med hjälp av bathmate desto starkare, större och friskare blir det.

* Patenterat unikt vatten tränings system
* Synliga resultat efter bara en session
* Koppla av i badet eller duschen
* Öka blod och syrecirkulation
* Bara 20 minuter använder 3 gånger i veckan för maximala resultat

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

3EpnvR
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Du kanske också är intresserad av

 • 595,00 SEK
  ( 995,00 SEK)
 • 2495,00 SEK
 • 549,00 SEK
  ( 649,00 SEK)
 • Customer Location

  Select your preferred currency below.

  NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES