Bijoux Horoscope Pleasure Box Stenbock

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
399,00 SEK

fri frakt

Beskrivning

Letar du efter en present till en stenbock? Då är Horoscope-setet från Bijoux det perfekta valet! Bijoux horoscope är ett Zodiac-kit skapat för att stimulera just stenbockens unika feminina energiflöde.

Stenbockens speciella box innehåller ett vackert halsband med en ädelsten som matchar stjärntecknet, en orgasmkräm anpassad efter skyttens element (eld, jord, luft eller vatten) och en silikonfingersvibrator för avslutande njutning. Tillsammans ökar allt detta den feminina energi och ger stenbocken de optimala förutsättningarna för en tillfredsställande upplevelse.

Fingervibratorn har 10 olika vibrationsinställningar och är perfekt för att stimulera erogena zoner. Orgasmkrämens doft passar perfekt för stenbockens naturliga elementet: jord. Kombinera fingervibratorn med orgasmkrämen och njut av en kittlande klitorisorgasm, som garanterat fyller både kropp och själ med sensuell energi

Obsidian stimulerar till personlig utveckling genom att ta fram dolda känslor och minnen till ytan och minska ångest, trauma och negativa beteendemönster. Det säkerställer också ett tydligt och skarpt sinne. Obsidian stimulerar matsmältningen, förbättrar blodcirkulationen och avgiftar kroppen.

Bijoux Horoscope Pleasure Box finns i 12 unika utgåvor för alla stjärntecknen.

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

2dusvC
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Customer Location

Select your preferred currency below.

NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES