Fifty Shades Of Grey Tighten and Tense Knipkulor

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Färg:
199,00 SEK Ord. Pris (249,00 SEK)

fri frakt

Beskrivning

Den största fördelen med att använda knipkulor regelbundet är de snabba resultaten med mer effektiva och tränade muskler i hela bäckenbotten, och därmed uppnådd ökad känslighet i vaginan.

Fifty Shades Of Grey Tighten and Tense Knipkulor, från den officiella serien sexleksaker Fifty Shades, tränar upp musklerna i din vagina vilket förbättrar vaginal täthet, ökar känsligheten vid sex, ger intensivare orgasmer samt medför att du kan knipa hårdare kring din partner vid samlag. Kulorna samt snöret är helt gjorda i silkeslen silikon vilket ger en väldigt mjuk yta för bekvämt införande, bärande och uttagande.

För in kulorna och spänn dina muskler kring dem i omgångar för att träna upp styrkan och spänsten på bara ett par veckor. Varje boll har en metallkula på 70 gram (perfekt för nybörjaren) för att belasta din vagina samtidigt som du går och står med kulorna i dig. Det starka snöret sticker ut ungefär 9 cm för enkelt utdragande. Kombinera gärna dina nya knipkulor med vattenbaserat glidmedel för ett bekvämare införande.

De rengörs lätt efter användning med varmt vatten och en sexleksaksrengöring.

Material: Silikon
Fri från ftalater: Ja
Fri från latex: Ja
Vattentät: Ja
Längd: Ca. 16 cm
Snöre: Ca. 9 cm
Införbar längd: Ca. 7 cm
Diameter: 3,4 cm
Vikt: 70 g

Specifikationer

 

Omdöme

Lämna ett omdöme

PTA6
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Customer Location

Select your preferred currency below.

NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES