Fleshlight Girls - Madison Ivy Beyond

1 2 3 4 5
(2.8/5) Baserat på 12 betyg.
495,00 SEK Ord. Pris (695,00 SEK)

fri frakt

Beskrivning

Denna Fleshlight är en perfekt avgjutning av porrstjärnan Madison Ivy's härliga vagina. Låt hennes intimaste ägodel ta din onani till nästa nivå.

Madison Ivy, född år 1989, i München, Tyskland är en känd porrstjärna som många män drömmer om. Hon gjorde debut år 2008 och har sedan dess gjort stor succé med hennes förföriska sex appeal. Hon älskar elektronisk dansmusik och hänger gärna på festivaler. Med en längd på endast 150 cm lång och en vikt på cirka 44 kg är hon den nätta kvinnan som många män fantiserar om.

Texturen Beyond är precis som namnet antyder en textur i klass för sig. Den lever upp till alla förväntningar, även för den mest erfarna och kräsna Fleshlight-användaren. Det är utformad för att efterlikna Madisons vagina som ger dig en extra tajt och otroligt intensiv stimuluans. Precis vad du kan förvänta dig av att ha sex med en så petit kvinna. Du kommer att mötas av allt från räfflor och omslutande ringar till knottror i olika storlekar.

Produkten är tillverkad i det verklighetstrogna materialet SuperSkin, vilket ger dig en mjuk och oslagbart realistisk känsla. Dess flexibilitet gör dessutom att den passar alla, oavsett storlek. Använd produkten tillsammans med vattenbaserat glidmedel för ett härligt glid och optimal känsla.

Med hjälp av locket på baksidan kan du skapa ett vacuum med skönt stimulerande sugeffekt. Produkten är även vattensäker, vilket gör att du kan ta med den i badkaret eller duschen för våta lekar.

Du rengör den enkelt genom att avlägsna insatsen. Vi rekommenderar Fleshlights Fleshwash vid rengöring samt Renewing Powder som efterbehandling för att hålla produkten fräsch och maximera livslängden.

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

xp3WET
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Customer Location

Select your preferred currency below.

NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES