Fleshlight Girls - Madison Ivy, Butt, Wonderland

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
549,00 SEK

fri frakt

Beskrivning

Denna Fleshlight är en perfekt avgjutning av porrstjärnan Madison Ivy's härliga anal. Låt hennes sexiga rumpa ta din onani till nästa nivå.

Madison Ivy, född år 1989, i München, Tyskland är en känd porrstjärna som många män drömmer om. Hon gjorde debut år 2008 och har sedan dess gjort stor succé med hennes förföriska sex appeal. Hon älskar elektronisk dansmusik och hänger gärna på festivaler. Med en längd på endast 150 cm lång och en vikt på cirka 44 kg är hon den nätta kvinnan som många män fantiserar om.

Precis som platsen Wonderland antyder, är texturen med samma namn fylld med underbara och magiska saker. Madison Ivy kommer att ta dig med på en euforisk och speciell upplevelse. Texturen är utformad för att leverera maximal njutning. Med sina räfflor och områden med tätt ihopsatta knottror kommer den leverera just detta!

Produkten är tillverkad i det verklighetstrogna materialet SuperSkin, vilket ger dig en mjuk och oslagbart realistisk känsla. Dess flexibilitet gör dessutom att den passar alla, oavsett storlek. Använd produkten tillsammans med vattenbaserat glidmedel för ett härligt glid och optimal känsla.

Med hjälp av locket på baksidan kan du skapa ett vacuum med skönt stimulerande sugeffekt. Produkten är även vattensäker, vilket gör att du kan ta med den i badkaret eller duschen för våta lekar.

Du rengör den enkelt genom att avlägsna insatsen. Vi rekommenderar Fleshlights Fleshwash vid rengöring samt Renewing Powder som efterbehandling för att hålla produkten fräsch och maximera livslängden.

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

wTH2q
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Customer Location

Select your preferred currency below.

NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES