I Rub My Duckie 2.0 Paris Vibrerande Badanka

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Färg:
249,00 SEK
249,00 SEK
249,00 SEK
249,00 SEK

fri frakt

Beskrivning

Underbart guld, mousserande silver, chic svart och klassisk rosa, I Rub My Duckie 2.0 Paris kollektionen tar dig till kärleksstaden. Hennes vackra avtagbara boa känns mjuk och kittlande på din hud. Den verkliga Svarovski-kristallen ger glamour till denna härliga gummianka. Den här massörens kraftfulla vibrationer är ett nöje för din kropp och ger dig en känsla av avkoppling. Även i duschen eller i badet, för med denna vattentäta vibrator kan du gå i alla riktningar.

Massage anka kan användas på hela kroppen. Att slappna av och mjuka styva muskler. Och om du tycker om att göra stygga saker, låt den här andan sjunka till dina mest intima platser för att njuta av de starka vibrationerna. På grund av de olika vibrationsmönstren kan du vibrera din gummibanka så mycket som du vill.

I Rub My Duckie 2.0 har en starkare och tystare motor än sin föregångare, är utrustad med 7 vibrationsmönster och är helt vattentät.

Den perfekta presenten för dig själv eller att ge bort.

- Den sötaste vibratorn
- Ger djupa massagevibrationer
- 7 vibrations- och intensitetslägen
- Kraftfull och tyst motor
- 100% helt vattentät
- Ftalatfritt
- Lätt att rengöra
- Kräver ett AAA-batteri
- Borttagbar fjäderboa
- Äkta Swarovski Crystal i näbben

Koppla av ... och bara må bra

Du behöver inte längre undra vad du ska ge eller köpa som en present, eftersom dessa söta baddukar kommer i olika färger, det finns något för alla! Och du behöver inte ge bort dem, det går lika bra att skämma bort dig själv med flera färger och stilar.

Specifikationer

 

Omdöme

Lämna ett omdöme

G4c3C
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

Customer Location

Select your preferred currency below.

NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES