Je Joue Ami Knipkulor 3 st - TESTVINNARE

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Färg:
395,00 SEK Ord. Pris (599,00 SEK)
395,00 SEK Ord. Pris (599,00 SEK)
395,00 SEK Ord. Pris (599,00 SEK)

fri frakt

Beskrivning

De flesta kvinnorna uppnår större sexlust och mer intensiv känslighet om de tränar sina underliv ofta.

Knipövningar rekommanderas av både sexexperter, barnmorskor och gynekologer.

Ami 1 är en stor, mjuk och lätt enkel kula. Idealisk om du är ny inom knipövningar.
Ami 2 är en mellanstor dubbelkula som är mjukare och lite tyngre än Ami 1. Ami 2 används om träningen med Ami 1 inte utmanar dig tillräckligt.
Ami 3 är en liten, lite hårdare och tyngre dubbelkula. Det är den mest avancerade kulan, idealisk för den erfarna användaren.

Såhär använder du Je Joue Ami knipövnings-kulorna:
För upp kulan i slidan, gör en knipövning och kläm runt den (börja eventuellt med att göra övningarna liggandes, det känns mer behagligt, tills du vänjer dig vid att ha kulan uppe).

När du ska göra en knipövning är det viktigt att du slappnar helt av. Du ska börja din knipövning bakifrån vid anusingången, sedan fortsätter du knipövningen framåt mot musklerna vid slidan och till slut ska du med musklerna låtsas att du "drar naveln in emot ryggen". Fortsätt att koncentrera dig på att knipa i ca. 5 min. Kom ihåg att ha små pauser om du behöver det. Det är viktigt att du gör dina knipövningar korrekt annars kommer du inte att komma i god form.

På själva knipkulan sitter det ett flexibelt och ytterst hållbart silikonsnöre som man drar försiktigt i när kulan ska tas ut. En lätt, behaglig och säker lösning.

Vi rekommenderar att du använder lite vattenbaserat glidmedel tillsammans med Je Joue Ami kulorna innan du sätter upp dem.

Specifikationer

 

Omdöme

Lämna ett omdöme

EwmVA
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Customer Location

Select your preferred currency below.

NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES