Wand Essentials Tri-gasm - Magic Wand Tillbehör

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
329,00 SEK

fri frakt

Beskrivning

Kombinera den kraftiga effekten från din Magic Wand med denna Tri-gasm tillbehör från Wand Essentials. Perfekt till dig som redan har en Wand och som gärna vill njuta av de kraftiga vibrationerna på ett nytt och kittlande sätt.

Tillbehöret Tri-gasm från Wand Essentials ger dig möjlighet till klitoral, G-punkts- och anal stimulering. Den största delen av Tri-gasm har en svängd vinkel som stimulerar din G-punkt. Fliken på framsidan stimulerar din klitoris och den tunnaste delen är till för anal stimulering.

Sätt bara fast tilbehöret på wandens huvud och gör dig redo för en njutningsfull upplevelse. Används gärna med ett drygt vattenbaserat glidmedel för bästa upplevelse. Efter användning kan du enkelt rengöra med varmt vatten och ev. rengöringsmedel till sexleksaker.

Passar alla magic wands i storlek large med en diameter på ca 6 cm inklusive Bodywand Original, Doxy Massager Magic Wand, Fairy Original, Smart Wand Large, Passion Pointer, 2 Speed Wand och alla Wand Essentials vibratorer. Obs. Vibratorn säljs separat.  

Material: Silikon
Fri från latex: Ja.
Längd: 7,5 cm
Yttre bredd: 11 cm (som bredast på fenan)
Glidmedel: Vattenbaserat

Specifikationer

 

Omdöme

Lämna ett omdöme

MuTq8
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Customer Location

Select your preferred currency below.

NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES