Wand Essentials Flutter - Magic Wand Tillbehör

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
269,00 SEK Ord. Pris (329,00 SEK)

fri frakt

Beskrivning

Kombinera den kraftiga effekten från din Magic Wand med denna silkeslena flutter från Wand Essentials. Perfekt för dig som redan har en Wand och som gärna vill njuta av de kraftiga vibrationerna på ett nytt och kittlande sätt. Med tillbehöret Flutter från Wand Essentials kan du få ut ännu mer av din favoritwand.

Sätt bara fast koppen med den konstnärligt utformade "hajfenan" på wandens huvud. När du sätter på den kommer vibrationerna från motorn fortplanta sig ut i tillbehöret och du kommer kunna njuta av den läckra fenan medan den kör på som en otroligt intensiv tunga över klitoris.

Framställd i läckert, flexibelt silikon med silkeslent yttre för behagligt bruk, även om du håller på en längre tid. Använd gärna med ett drygt vattenbaserat glidmedel för bästa upplevelse. Efter användning kan du enkelt rengöra med varmt vatten och ev. rengöringsmedel till sexleksaker.

Passar alla magic wands i storlek large med en diameter på ca 6 cm inklusive Bodywand Original, Doxy Massager Magic Wand, Fairy Original, Smart Wand Large, Passion Pointer, 2 Speed Wand och alla Wand Essentials vibratorer. Obs. Vibratorn säljs separat.  

Material: TRP
Ftalatfri: Ja.
Höjd: 9 cm
Yttre bredd: 11 cm (som bredast på fenan)
Passar till: Magic Wands med ett vibratorhuvud på ca. 6 cm. exempelvis Doxy, Fairy Pixy och Bodywand
Glidmedel: Vattenbaserat

Specifikationer

 

Omdöme

Lämna ett omdöme

6fkFWx
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Customer Location

Select your preferred currency below.

NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES