Wand Essentials Hummingbird Onani Sleeve - Magic Wand Tillbehör

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
295,00 SEK Ord. Pris (369,00 SEK)

fri frakt

Beskrivning

Wand Essentials Hummingbird är en flexibel onanisleeve som sätts ovanpå en Magic Wand vibrator. Sleeven är perfekt till dig som redan har en Magic Wand och som gärna vill njuta av de kraftiga vibrationerna på ett nytt och kittlande sätt. Produkten är gjord för att göra den manliga onanin skönare och intensivare. Tillverkad med två ingångar som stimulerar, där den ena har små mjuka knottror och den andra är räfflad. Den räfflade ingången är stram och omsluter din penis. Samtidigt är modellen helt transparent så du kan se din penis med varje rörelse in och ut.

Bodywand stroker Attachment har en flexibel design som passar män i alla storlekar. Kompatibel med din favorit vattenbaserade glidmedel och rengörs enkelt med en sexleksaksrengörare.

Wand Essentials Hummingbird passar till stora Magic Wands som t.ex. Fairy Original Massage Wand och alla wands från Wand Essentials. Vibratorn säljs separat.

Så här använder du Wand Essentials Hummingbird:
Sätt sleevens botten ner över vibratorhuvudet på din Magic Wand och påför därefter ett vattenbaserat glidmedel i den del av sleeven du vill använda. Glidmedlet gör upplevelsen mer levande och härlig. Efter användning kan du enkelt rengöra sleeven med varmt vatten och ev. rengöringsmedel till sexleksaker.

Matereial: TRP
Ftalatfri: Ja
Höjd totalt: 9 cm, varav 4,5 cm sitter omkring vibratorn
Längd sleeve: 9 cm
Diameter på den stora öppningen: 3,5-6 cm
Diameter på den strama öppningen: 1,6-5 cm.
Passar till: Magic Wands med ett vibratorhuvud på ca. 6 cm.
Glidmedel: Vattenbaserat

Specifikationer

 

Omdöme

Lämna ett omdöme

Dd2d
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Customer Location

Select your preferred currency below.

NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES