Handla säkert och tryggt

 Att handla hos oss ska både vara lätt och tryggt. Tryck bara på bilden eller titeln på den vara du är intresserad av för att få upp information och pris. Här kan se flera bilder och få utförlig beskrivning under fliken "beskrivning". Varje vara anges med pris i sek inklusive moms. När du valt en vara så trycker du antal och sedan på knappen "Lägg i kundvagn" så flyttas den automatiskt till din kundvagn. Du kan sedan välja att handla vidare eller gå direkt till betalning. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning innan du checkar ut. Vi använder oss av FedEx och DHL som speditörer, båda är gratis och leverar paketet till din dörr.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Vi använder oss av Klarna och PayPal som mellanhand för hantering av betalningar. Välj det alternativ som passar dig bäst innan du checkar ut. Vid val av Klarna är fakturabetalning förvalt betalningsalternativ, du kan även välja delbetalning med Klarna konto, Klarna kortbetalning (VISA & Mastercard) samt Klarna direktbetalning via din bank.

Skulle du stöta på problem eller har frågor så kontaktar du bara vår kundtjänst på support@leightnight.com så hjälper vi dig.

Customer Location

Select your preferred currency below.

NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES